I juniorklass hanar hade vi med Z. Kazpian (Z. Kabeljo var anmäld men han hade inte någon som kunde komma upp med honom, så han fick stanna hemma)
Av 27 juniorer placerade sig Z. Kazpian på en hedrande 4:de plats med betyget SG. Mycket bra!

I Unghundsklass hanar deltog Z. Mocca Mazter med det lysande resultatet V2! Domaren komentar;-En av de absolut bästa travarna jag någonsin sett!!! Jätteskoj!
I denna klass var 18 hanar anmälda.

I juniorklass tikar var där hela 29 tikar anmälda! 2 av dessa var från oss och det var systrarna Z. Kaztanjette och Z. Kriztall.
Z. Kastanjette visades av Peeter till det hedrande betyget SG. Tack för det Peeter!
Trotts en lite vääääl fyllig midja (Cathrine ajjabajja;-) stod lilla damen, Z. Kriztall för bedriften att placera sig som 4:a med V, det det bästa betyget man kan få vid Tysk bedömning!
Det är väldigt ovanligt att så unga hundar får detta betyg och här delades det ut till 8 st!!! Alltså en väldigt stark klass!

I unghundsklass tikar hade vi ingen deltagare så vi kan gå vidare till Söndagens resultat:

I Öppenklass hanar var där 27 anmälda. Från oss deltog förra årets Unghunds segrare Z. Volunteer.
Även i år stod han sig i en mycket bra klass och placerade sig på en 4:de plats med betyget V. Mycket bra!

I Bruksklass hanar deltog Z. Exceptionell med den äran! Både han och Magnus var helt fantastiska!!! De sprang i tryckande värme, Magnus utan att byta av (precis som i alla andra klasser!! Vad är de för en envis stålman jag delar mitt liv med????!!!!)
Och Nero låg på och drog framför Magnus, varv efter varv....Fantastiskt att se!
När löpningen var slut stod de fortfarande på första platsen men vid sista granskningen, när domaren ville se dem med spetsade öron, hade inte Nero något som lockade så mycket, att det fick honom att glömma värmen och tröttheten...Just då önskade man hett att denna kämpe till hund hade haft någon från sin familj på plats att heja fram honom :-(
Men som sagt hans älskade husse var inte där och vi lyckades inte vara intressanta nog, så domaren flyttade upp bakomvarande hund (grattis Gerard;-).
Men, en andra placering med V är inte fy skam det heller, men det var ju såååå nära:-)

I Championklass hanar deltog ingen av våra hundar.

I öppenklass tikar deltog förra årets Junior segrarinnan: Z. Wanzeera.
Hon var en storlek stor i domaren tycke och en aning lockig i pälsen, men trotts detta placerade sig damen som 6:a med V i en stor klass med hela 38 anmälningar! Jätte bra!

I Bruksklasstikar hade vi ingen som deltog.

Vår egen lilla tjej NuCh Zarxs Zudina Zumas deltog i Championklass med en hedrande 3:dje placering med V!

Sen lyckades vi i sista stund övertala Marianne med ZuMa's La Petite, att sätta sig i bilen och ta sig upp till Södertälje!!
Detta ångrar nog inte damen då hennes tjusiga tjej vann klassen och nu kan titulera sig Svensk Veteran Segrarinna 2006! Grattis till det vännen!

Tyvärr så får inte Veteranerna delta i tävlan om Svensk Segrarinna, så då återstod bara en klass för vår del och det var tävlan om Bästa uppfödare.
Tråkigt nog får man bara delta med 4 individer, vi hade gärna sett att man fått gå in med samtliga hundar som man deltagit med under helgen, för vem ska man välja bort????
Vi beslutade oss för att ta med Z. Excetionell,
Z. Volunteer, Z. Kriztall och Z. La Petite, 4 hundar ur lika många kombinatoner.
Som en räddande ängel dök Nettan upp (matte till Z. La Dolze Vita) och hjälpte oss att visa fram gruppen! Varmt tack Nettan!

Man ska betänka att här deltog landets främsta hundar och uppfödare och jag kan ju säga som så att lyckan stod högt i tak när vi förstod att vi vunnit för andra året i rad!!!!!
Detta är den utmärkelse som i våra ögon slår högst i denna tävling. Gud så glada vi vart:-)